Μετεκπαίδευση στην Ζαχαροπλαστική & Αρτοποιία

Μετεκπαίδευση στην Ζαχαροπλαστική & Αρτοποιία

 

MASTER IN BAKING & PASTRY ARTS

Ταχύρυθμο πρόγραμμα στην ζαχαροπλαστική τέχνη & αρτοποιία


Ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν ο εκπαιδευτικός όμιλος Παστέρ και καινοτομεί και εκπαιδεύει τους pastry chef του μέλλοντος. Ένα γαστρονομικό ταξίδι που μαζί του θα έχει τελειόφοιτους σπουδαστές ζαχαροπλαστικής αλλά και επαγγελματίες του χώρου εστίασης, hands on εμπειρία με τις καλύτερες πρώτες ύλες, οι πιο καινοτόμες συσκευές και μία τελείως διαφορετική ματιά στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Θεματικές ενότητες:
Pre dessert - η προετοιμασία πριν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία
Mignardises - η κατάληξη ενός gourmet γεύματος
Nitrogen dessert - ζαχαροπλαστική σε υγρό άζωτο
Gluten and lactose free - η μεγαλύτερη διατροφική τάση παγκοσμίως
Minimal dessert - μινιατούρες γλυκών για catering και cocktail party
A la carte dessert - τα δημοφιλέστερα επιδόρπια από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου
Sugar craft - ζαχαρόπαστα σε όλες της μορφές της
All about chocolate - η βασίλισσα παρουσιάζεται όπως ποτέ
Food styling - φωτογραφία και social media, σωστή χρήση κάμερας κινητού τηλεφώνου, επαγγελματικές φωτογραφίες

Έναρξη προγράμματος: Νοέμβριος 2018
Διάρκεια προγράμματος: 150 ώρες
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12 ατόμων

Φόρμα Επικοινωνίας για τα σεμινάρια

Συμπληρώστε την αίτηση για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.
Ονοματεπώνυμο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας

Email(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τηλέφωνο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνο σας.

Πόλη(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε την πόλη σας.

Παρατηρήσεις - Σχόλια
Invalid Input

Έλεγχος Ασφαλείας
Invalid Input