Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Γαστρονομία - Gourmet

Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Γαστρονομία - Gourmet

Ταχύρρυθμο πρόγραμμα στην Μαγειρική Τέχνη

Ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν ο εκπαιδευτικός όμιλος Παστέρ και καινοτομεί και εκπαιδεύει τους executive chef του μέλλοντος. Ένα γαστρονομικό ταξίδι που μαζί του θα έχει τελειόφοιτους σπουδαστές μαγειρικής αλλά και επαγγελματίες του χώρου εστίασης, hands on εμπειρία με τις καλύτερες πρώτες ύλες, οι πιο καινοτόμες συσκευές και μία τελείως διαφορετική ματιά στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

 

Θεματικές ενότητες:

Γευστικό ταξίδι στις 5 ηπείρους –Nikkei cuisine (Peru), Σκανδιναβική κουζίνα (Noma philosophy), AΑργεντινή και steak recipes, Νέες χώρες (Nέα Ζηλανδία), Μαροκινή κουζίνα και Βόρειας Αφρικής

Μοριακή γαστρονομία – σφαιροποίηση, ζελατινοποίηση και αφρούς

Μαγειρική σε κενό αέρος - sous vide, θερμοκρασίες, ορθή χρήση και συντήρηση

Μοντέρνες τεχνικές - Avant garde recipes, χρήση υγρού άζωτου, ξηρό κάπνισμα,air fryers, thermomix

Food styling – γαστρονομική φωτογράφιση πιάτου για social media και για επαγγελματική χρήση

Gourmet street food - ημεγαλύτερηδιατροφικήτάσηπαγκοσμίως, bao buns, Asian attitude, Latin finger food

Menu degustation - η γαστρονομία στο υψηλότερο επίπεδο, παρελθόν και εξέλιξη

 

Έναρξη προγράμματος: Νοέμβριος 2018

Διάρκεια προγράμματος: 150 ώρες

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12 ατόμων

 

Φόρμα Επικοινωνίας για τα σεμινάρια

Συμπληρώστε την αίτηση για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.
Ονοματεπώνυμο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας

Email(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τηλέφωνο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνο σας.

Πόλη(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε την πόλη σας.

Παρατηρήσεις - Σχόλια
Invalid Input

Έλεγχος Ασφαλείας
Invalid Input