Brasserie Plaisir

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Brasserie Plaisir
18 Ιουνίου 2019

Στόχος, μέσα από αυτή τη συνέργεια, είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Γαστρονομίας και συγκεκριμένα της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής (Bakery – Pastry Chef), όπου οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες από τους εξειδικευμένους ζαχαροπλάστες της Brasserie Plaisir. Επίσης, με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση ημερίδων, διαλέξεων και σεμιναρίων, που θα απευθύνονται σε σπουδαστές, αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου. Επιπρόσθετα, από τη Brasserie Plaisir θα υπάρχει μία συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής (Bakery – Pastry Chef) σε αντίστοιχες δομές.