ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ - Θεσσαλονίκη | Welcome

  • ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ
  • Welcome!
ΣΠΟΥΔΑΣΕ
ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΥ

Welcome!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΠΑΣΤΕΡ, τα τελευταία 50 χρόνια, βρισκόμαστε ενεργά και ουσιαστικά στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, τροφοδοτώντας την αγορά εργασίας με τους πλέον άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες, σε περισσότερες από 90 ειδικότητες. Σκοπός του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ είναι η ουσιώδης επαγγελματική κατάρτιση των νέων ανθρώπων, που θέλουν πραγματικά να «επενδύσουν» στην προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη και να ανταπεξέλθουν στις πιο απαιτητικές ανάγκες της Παγκόσμιας Αγοράς Εργασίας.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΠΑΣΤΕΡ, η σύναψη συνεργασιών με ερευνητικούς φορείς, εταιρίες και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου αποτελούν τη βάση, αλλά και την καινοτομία μίας Δια Βίου εκπαιδευτικής διαδικασίας. Οι σπουδαστές μας εκπαιδεύονται από τα πρώτα, κιόλας, εξάμηνα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, έτσι ώστε να είναι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης και άμεσης διασύνδεσης με την αγοράς εργασίας.

Ανοίγουμε τις πόρτες, λοιπόν, σε όλους εσάς που επιθυμείτε να απολαύσετε ένα διαφορετικό ταξίδι εκπαίδευσης. Ξεκίνα τώρα το δικό σου όνειρο, κάνοντας το πρώτο βήμα, για την προσωπική σου εξέλιξη.

Μία νέα εποχή μόλις ξεκίνησε! Σπούδασε την εξέλιξή σου!

Ιδιοκτήτης ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ξεκίνα τώρα
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επέλεξε τον Τομέα και την
Ειδικότητα που σε ενδιαφέρει!
Τομέας(*)
Παρακαλώ επιλέξτε έναν από τους διαθέσιμους τομείς

Ειδικότητα(*)
Παρακαλούμε επιλέξτε κάποια από τις παραπάνω ειδικότητες.

* Όνομα(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας.

* Τηλέφωνο(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνο σας.

Μήνυμα

Παρακαλώ επιλέξτε το παραπάνω πλαίσιο ελέγχου

(*)
Παρακαλώ επιλέξτε το παραπάνω πλαίσιο ελέγχου