Δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Επικοινωνία και Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)» διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Επικοινωνία και Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)» διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ
03 Ιουνίου 2019

O Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ διοργάνωσε δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Επικοινωνία και νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP)», στις εγκαταστάσεις του, Τσιμισκή 45. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν η κα Τσιάκα Άρια, στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς στην ανάπτυξη εργασιών-εξυπηρέτηση πελατείας, MSc management marketing MSc Banking and Finance Master NLP practitioner, Master NLP coach, Time Line therapist and hypnotist Certified by American Board of NLP.

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον καθοριστικό ρόλο της επικοινωνίας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και προσωπικό επίπεδο, καθώς επίσης και να κατανοήσουν την αξία του νευρογλωσσικού προγραμματισμού στην επίτευξη των επιχειρησιακών και ατομικών στόχων.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ είναι στο πλευρό των σπουδαστών του, τόσο κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους, όσο και μετά το πέρας αυτής, ώστε να εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση.