Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας
17 Απριλίου 2019

Απώτερος στόχος, μέσα από αυτή τη συνέργεια, είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού και συγκεκριμένα της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef), όπου θα προσφέρονται από κοινού ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια, που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους. Επίσης, με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων στον τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού, που θα απευθύνονται στους αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου. Επιπρόσθετα, από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας θα υπάρχει μία συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) σε αντίστοιχες δομές.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη, από τον κ. Άκη Βαλογιάννη, Γενικό Διευθυντή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ, καθώς επίσης και από τον κ. Στέλιο Δίγκα, πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας.