Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με τη Brasserie Plaisir

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με τη Brasserie Plaisir
11 Ιουνίου 2019

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, προχωρά σε μια πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με τη Brasserie Plaisir.

Απώτερος στόχος, μέσα από αυτή τη συνέργεια, είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Γαστρονομίας και συγκεκριμένα της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής (Bakery – Pastry Chef) του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, όπου οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες από τους εξειδικευμένους ζαχαροπλάστες της Brasserie Plaisir.

Επίσης, με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση ημερίδων, διαλέξεων και σεμιναρίων, που θα απευθύνονται σε σπουδαστές, αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου.

Επιπρόσθετα, από τη Brasserie Plaisir θα υπάρχει μία συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων της Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής (Bakery – Pastry Chef) σε αντίστοιχες δομές.