Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου Παστέρ με τo Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου Παστέρ με τo Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία
14 Μαΐου 2019

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, προχωρά σε μια πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με τo Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία.

Απώτερος στόχος μέσα από αυτή τη συνέργεια είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Υγείας και συγκεκριμένα τις ειδικότητες Β. Φυσικοθεραπείας και Β.Εργοθεραπείας του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ όπου θα προσφέρονται από κοινού ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ.

Επίσης με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων στον τομέα της Υγείας που θα απευθύνονται στους αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου.

Επιπρόσθετα από το Κέντρο Αποκατάστασης ΕΥΕΞΙΑ θα υπάρχει μία συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων της ειδικότητας Β. Φυσικοθεραπείας και Β.Εργοθεραπείας σε αντίστοιχες δομές.