Μεγάλη συνεργασία του Τομέα Κομμωτικής με το Tsarouhas Coiffure

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Μεγάλη συνεργασία του Τομέα Κομμωτικής με το Tsarouhas Coiffure
07 Ιουνίου 2019

Ο Τομέας Κομμωτικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με ειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, προχωρά σε μια πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με τo Tsarouhas Coiffure. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κομμωτήριο, που απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες και στοχεύει να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών σε classic κουρέματα, αλλά και μοντέρνα της σύγχρονης εποχής.

Απώτερος στόχος, μέσα από αυτή τη συνέργεια, είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του Τομέα Κομμωτικής του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, όπου θα προσφέρονται από κοινού ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια σε προγράμματα εξειδίκευσης barber με εισηγητή τον κο Τσαρούχα Αναστάσιο και τους συνεργάτες του, που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ και όχι μόνο.

Επιπρόσθετα, από την Tsarouhas Coiffure θα υπάρχει μία συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων όλων των ειδικοτήτων σε αντίστοιχες δομές.