Μία νέα πολύ σημαντική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με τα Γυμναστήρια GYMNASIUM!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Μία νέα πολύ σημαντική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με τα Γυμναστήρια GYMNASIUM!
11 Μαρτίου 2019

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους συνεργάτες, που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, προχώρησε σε μια πολύ σημαντική συμφωνία με την εταιρεία «GYMNASIUM».

Απώτερος στόχος αυτής της συνέργειας είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Προπονητικής του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, όπου θα διοργανώνονται από κοινού ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ. Επίσης, η συμφωνία προβλέπει τη συνδιοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων στον τομέα της Προπονητικής, που θα απευθύνονται στους αποφοίτους και επαγγελματίες του τομέα της Προπονητικής.

Επιπρόσθετα από την εταιρεία «GYMNASIUM» θα παρέχεται συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων της ειδικότητας «Προπονητής Αθλημάτων», «Βοηθός Φυσικοθεραπείας» και «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας» σε αντίστοιχες δομές της. Επίσης οι δύο εταιρείες δεσμεύτηκαν με κοινές δράσεις στο πλαίσιο έρευνας και καινοτομίας όπως επίσης και κοινές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Γενικός Διευθυντής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ, κ. Άκης Βαλογιάννης, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας GYMNASIUM, κ. Κοσμάς Αδαμίδης.