Ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ διοργανώνει Δωρεάν Σεμινάριο – Ο θεραπευτής μέσα στη διεπιστημονική ομάδα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ διοργανώνει Δωρεάν Σεμινάριο – Ο θεραπευτής μέσα στη διεπιστημονική ομάδα
04 Νοεμβρίου 2019

Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ διοργανώνει Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα «Ο θεραπευτής μέσα στη διεπιστημονική ομάδα» την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10:00, στις εγκαταστάσεις του, Τσιμισκή 45. Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι η κα Δόμνα Δημητριάδου, Ψυχολόγος Msc και οι κύριοι Γεώργιος Μουρατίδης, Λογοθεραπευτής, Λεωνίδας Κοζυράκης, Λογοθεραπευτής Msc.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν στο bit.ly/2PJNWEx ή στο τηλέφωνο 2310 281 282.

Η διεπιστημονική ομάδα είναι μια δυναμική διαδικασία συνδιαλλαγής μεταξύ των μελών της. Η σωστή λειτουργία της είναι σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση, ωστόσο τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν, τόσο σε θεραπευτικό επίπεδο, όσο και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι αδιαμφισβήτητα. Έτσι, ο ρόλος του θεραπευτή, ατομικά αλλά και ως μέλος της διεπιστημονικής ομάδας, μπορεί να δημιουργήσει την τάση για μια ολιστική αντιμετώπιση αναπτυξιακών και κινητικών διαταραχών, τόσο σε ενήλικες όσο, και σε παιδιά.

Στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν όλα αυτά που χρειάζονται για το σωστό συντονισμό των μελών της διεπιστημονικής ομάδας με βάση την παρέμβαση της οικογένειας, καθώς επίσης και εμπεριστατωμένες θεραπευτικής προσεγγίσεις και κατευθύνσεις για την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό του θεραπευτή.

*Σημείωση: Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης

• Δήλωση Συμμετοχής

Loader

ΑΠΟΣΤΟΛΗ