Porto Palace Thessaloniki

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Porto Palace Thessaloniki
18 Ιουνίου 2019

Στόχος αυτής της συνέργειας είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης των τομέων Γαστρονομίας και Τουρισμού και συγκεκριμένα των ειδικοτήτων Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef), Τεχνικός Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής (Bakery-Pastry Chef), Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα Τουρισμού του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, όπου από το πρώτο κιόλας εξάμηνο, οι σπουδαστές, θα εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες.