Προγράμματα Εξειδίκευσης Vegan Chef - Θεσσαλονίκη | ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ

ΣΠΟΥΔΑΣΕ
ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΥ

Vegan Cooking Seminar & Workshop

Το Σεμινάριο Εξειδίκευσης Vegan Cooking Seminar & Workshop απευθύνεται σε Επαγγελματίες Μάγειρες, Chef και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον χώρο της Μαγειρικής, και πιο συγκεκριμένα, της Vegan Κουζίνας.

 

Εισηγητής

Ο εισηγητής του σεμιναρίου «Vegan Cooking Seminar & Workshop», Βαγγέλης Ντόμπρος είναι vegan Chef που ειδικεύεται στη μαγειρική χωρίς τη χρήση ζωικών πρώτων υλών και παραγώγων.

Μπήκε στη κουζίνα από πολύ μικρός ερασιτεχνικά, παράλληλα με τις μουσικές του σπουδές, αλλά σε ηλικία 25 ετών η αγάπη του για τη μαγειρική τον ώθησε στις επαγγελματικές κουζίνες. Έτσι πήρε και την απόφαση να γίνει chef.

Από τότε μέχρι και σήμερα έχει εργαστεί σε πολλά εστιατόρια της Αθήνας, της Κέρκυρας και της Θεσσαλονίκης.

Το 2015 επέλεξε να ακολουθήσει τον vegan τρόπο ζωής και έκτοτε εργάζεται μόνο σε vegan εστιατόρια.

Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες και σεμινάρια για την vegan μαγειρική, προτείνει και επιμελείται το vegan μενού σε εστιατόρια και το τελευταίο διάστημα ασχολείται με ένα προσωπικό project που έχει ως αντικείμενο την παραγωγή vegan προϊόντων ζύμωσης και υποκατάστατων κρέατος.

 

Ενότητες

  • Εισαγωγή στην Vegan Κουζίνα

Ορισμοί, Διακρίσεις Vegan – Vegetarian – Pescetarian κτλ., Ηθική, Κανόνες, Νοοτροπία κτλ.

  • Vegan Γάλατα/ Κρέμα Γάλακτος

Ροφήματα, Λευκές σάλτσες, μπεσαμέλ κτλ.

  • Vegan Μαγιονέζες

Aquafaba, γάλα, όσπρια, αβοκάντο κτλ.

  • Vegan Τυριά

Ξηροί καρποί, άμυλα, mac & cheese κτλ.

  • Vegan Υποκατάστατα Κρέατος

Μανιτάρια, σόγια, seitan, tempeh, κτλ.

  • Vegan Υποκατάστατα Ψαριού

Μανιτάρια, tofu, σόγια, φύκια κτλ.

  • Vegan Κιμάδες

Burger, κεφτέδες, Bolognese κτλ.

  • Gluten Free

Που κρύβεται η γλουτένη; Αντικατάσταση υλικών.

  • Ωμοφαγία – Vegan Raw

Spaghetti, λαζάνια, γλυκά κτλ.

  • Επιδόρπια

Κρέμες, κέικ χωρίς αυγά, brownies, μαρέγκα κτλ.

  • Vegan Brunch

Ομελέτες, pan cakes, smoothies κτλ.

  • Vegan Street Food

Κρέπες, hot dog, γύρος, πίτσα κτλ.

  • Vegan Cook Mindset

Οι δυνατότητες των υλικών - Ανακεφαλαίωση

 

 

 

Διάρκεια & Τρόπος Παρακολούθησης

Η συνολική διάρκεια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου ανάγεται στις 120 ακαδημαϊκές ώρες.

Τα μαθήματα υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, δύο φορές / εβδομάδα (5 ακαδημαϊκές ώρες/μάθημα – 10 ώρες/ εβδομάδα). 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών Πιστοποιημένη από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΣΤΕΡ , (με την αδειοδότηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

 

 

Τρόπος Παρακολούθησης

Οι σπουδαστές έχουν την επιλογή ανάμεσα σε δια ζώσης παρακολούθηση του προγράμματος στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα μαθήματα υλοποιούνται 2 φορές/εβδομάδα, κάθε Δευτέρα & Τρίτη απόγευμα.

Οι εισηγήσεις είναι συνολικά 24, 2 μαθήματα την εβδομάδα. Η έναρξη του Σεμιναρίου ορίζεται τον Οκτώβριο του 2021 (04/10/2021) και η λήξη τον Δεκέμβριο του 2021 (27/12/2021).

 

 

Τα δίδακτρα σου Περιλαμβάνουν:

  • τα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ μαθήματα σε κλειστό, ολιγομελές τμήμα, συνολικής διάρκειας 120 ωρών
  • δια ζώσης παρακολούθηση στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
  • την Βεβαίωση Σπουδών “Vegan Cooking Seminar & Workshop” ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΗ από το Υπουργείο Παιδείας,
  • E-book με σημειώσεις από όλο το ακαδημαϊκό πρόγραμμα στην πορεία των μαθημάτων,
  • Πρόσβαση στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ & δια βίου ένταξη στο Γραφείο Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ
  • ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια πάνω σε σχετικούς τομείς ενδιαφέροντος ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ.

 

 

Γιατί “Vegan Cooking Seminar & Workshop” στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΠΑΣΤΕΡ:

Επιπλέον Παροχές

  • Πρόσβαση στο Γραφείο Εργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ & στις εκατοντάδες Κορυφαίες Συνεργασίες του ΟΜΙΛΟΥ με τεράστιους Ξενοδοχειακούς & Επισιτιστικούς Ομίλους σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο & Εξωτερικό.
  • Παρακολούθηση Πληθώρας ΔΩΡΕΑΝ Σεμιναρίων κατά την διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και απόκτηση Βεβαιώσεων προς εμπλουτισμό του C.V. σας.
  • Συμμετοχή στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ, μέσω των οποίων έρχεστε σε επαφή με τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ της χώρας.
  • Πρόσβαση σε Γυμναστήριο μέσα στον χώρο του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ.
  • Student Card με εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακολουθήστε στο κάτωθι link το PROMO Free Webinar, με εισηγητή τον κύριο Ντόμπρο Βαγγέλη. Αναλύει περιφραστικά τις ενότητες του ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ:

https://www.youtube.com/watch?v=UC_YH50eu1A&feature=youtu.be

 

Θα χαρούμε πολύ να γίνεις μέρος της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ στην Θεσσαλονίκη!

Καλώς Όρισες!!!

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ.

Vegan Chef
Ξεκίνα τώρα
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
* Όνομα(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας.

* Τηλέφωνο(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνο σας.

Μήνυμα

Παρακαλώ επιλέξτε το παραπάνω πλαίσιο ελέγχου

(*)
Παρακαλώ επιλέξτε το παραπάνω πλαίσιο ελέγχου