Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με το Σύλλογο Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ν. Θεσσαλονίκης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με το Σύλλογο Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ν. Θεσσαλονίκης
14 Φεβρουαρίου 2019

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, στα πλαίσια της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, προχωρά σε μια πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με το Σύλλογο Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών.

Απώτερος στόχος μέσα από αυτή τη συνέργεια είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Οδοντικής Τεχνολογίας του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ όπου θα προσφέρονται από κοινού ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ. Επίσης με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων στον τομέα της Οδοντικής Τεχνολογίας που θα απευθύνονται στους αποφοίτους και επαγγελματίες του τομέα Οδοντικής Τεχνολογίας.

Επιπρόσθετα από Σύλλογο Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών θα υπάρχει μία συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων της ειδικότητας «Βοηθός Οδοντικής Τεχνολογίας» σε αντίστοιχες δομές.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη, από τον κ. Άκη Βαλογιάννη, Γενικό Διευθυντή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ καθώς επίσης και από τον κ. Δάρη Θεόδωρου πρόεδρο του Συλλόγου Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας