Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με το Σύλλογο Οπτικών & Οπτομετρών Βορείου Ελλάδος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με το Σύλλογο Οπτικών & Οπτομετρών Βορείου Ελλάδος
19 Ιουνίου 2019

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς του χώρου, που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, προχωρά σε μια πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με το Σύλλογο Οπτικών & Οπτομετρών Βορείου Ελλάδος.

Απώτερος στόχος, μέσα από αυτή τη συνέργεια, είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Υγείας και συγκεκριμένα της ειδικότητας Βοηθός Οπτικής και Οπτομετρίας του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, όπου θα προσφέρονται από κοινού ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια, που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ.

Επίσης, με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων στον τομέα της Υγείας, που θα απευθύνονται στους αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου.

Επιπρόσθετα, από το Σύλλογο Οπτικών & Οπτομετρών Βορείου Ελλάδος θα υπάρχει μία συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων της ειδικότητας Βοηθός Οπτικής και Οπτομετρίας σε αντίστοιχες δομές.